Brok, brok, brok!

Af Niels Krause-Kjær 143

Det er en underlig forfaldshistorie, der hænger over dansk politik forud for folketingsvalget. Alting var tilsyneladende bedre i gamle dage – valgkampe var billigere, politik var mindre ond og personfikseret, substansen var tungere, originalerne flere og formatet større. Sådan lidt på linje med andre forfaldshistorier, hvor bakspejlet har det med at fylde det meste af forruden – den varme sommer, den dybe sne, de kønne piger og den unge Otto Leisner.

Og ja, den kommende valgkamp bliver den dyreste nogensinde. Ganske som julehandelen har det med at slå rekord hver gang, når der ikke lige kommer en global-økonomisk nedsmeltning på tværs. Men derudover så savner den politiske forfaldshistorie dækning i virkeligheden.

Det er således svært at finde megen personfiksering i debatten om betalingsring omkring København, tilbagetrækningsreform, regionernes fremtid eller vækstpakkens indretning. Tværtimod synes det første valg i et årti uden kontraktpolitik og med begrænset værdipolitik at åbne for diksussioner om mere reelle politiske problemer som vækst, velfærd, skattetryk, gæld, omsorg og uddannelse. Det er der ikke megen forfaldshistorie over. Og medierne dækker det massivt og seriøst. Største forskel er, at der er flugtmuligheder for de, der ikke orker – det skal der også være plads til.

Påstanden om personfiksering er på alle måder svær at få bekræftet. De Konservative havde på et årti så forskellige politiske ledere som Hans Engell, Per Stig Møller, Pia Christmas-Møller, Bendt Bendtsen og Lene Espersen. Indtil Espersens nedtur begyndte, havde partiet en nogenlunde fast støtte på 10-12 procent af vælgerne, selv om de fem politiske ledere næppe kunne være mere forskellige som personer. Nyrup, Lykketoft, Thorning? ‘Same, same but different’, som de siger i Bangkok, og vælgertilslutingen har – trods nogle gevaldige udsving – været forbavsende stabil. Da Vestager overtog efter Jelved skete der ikke en brik. Først da Vestager gik i politisk udbrud i forbindelse med tilbagetrækningsreformen i forsommeren opstod der for alvor en bevægelse blandt vælgerne. Fogh var en træmand i forhold til Uffe, men tilslutningen spurtede i vejret, da han overtog i 1998. Hvorfor? Fordi politikken blev en anden. Det samme med Villy Søvndal, da han overtog efter Holger K. Det var politikken mere end personen, der gjorde forskellen.

Endelig har nogle affyret automatriflen i forbindelse med Venstres kampagne og med dirrende stemme kaldt det ’skræmmekampagne’. Herregud. Hvis dét er skræmmekampagne, så er vi som vælgere lette at skræmme. Et parti der ganske vist i præcis denne kampagne undlader at fortælle om egen politik, men opfordrer sine modstandere til at uddybe, hvad de selv vil, er hverken skræmmende, negativt, udemokratisk eller værre end i 2007, 2005, 2001, 1998 eller 1994. Måske snarere tværtimod. Hvis der er nogle, som har lyst til at ophøje nogle af de valgkampe – vi kan for min skyld også gerne gå tilbage til 1990, 1988, 1987 og 1984 – til noget bedre end det, der venter, så stiller jeg gerne op til duel.

Og originalerne? Tjahh, de synes størst på afstand. På et tidspunkt bliver 2011 således også de gode gamle dage med personligheder og statsmænd.

Det bliver – som altid – en herlig valgkamp!

143 kommentarer RSS

 1. Af Anne B. Nielsen

  -

  Jeg vil gerne opfordre alle deltagere i debatten til at afstå fra at anvende de medie-politico opfundne betegnelser: “Rød bl…” og “Blaa bl..”

  På edn måde giver vi også en kold skulder til journalisterne opg spin-doktorerne — og viser hvem det er som bestemmer her i landet, akkurat som vi ga den tyske besættelsesmagt den kolde skulder.

  Det sømmer sig ganske enkelt ikke her i det samarbejdende danske folkestyre at anvende disse betegnelser. Hvem ved om det USA-begejstrede politisk/journalistiske etablissement i rent ud….USA-begejsting har kopieret det til brug her i landet. Her er det at jeg mener det vil være meget effektivt at lade disse journalister som først brugte det — fortsætte med at bruge det, mens vi til gengæld afstår. Det vil få dem til at se omtrent ligeså dumme ud, som de for flertallets vedkommende også er.

  —-

  Sagen er jo at et S kan tænkes at ville droppe SF efter valgdagen, fordi forskellene simpelthen er for store og at R så vil genindtage sin gamle rolle som spil-fordeler. Kan I ikke se, at hvis dét sker, så er det meget dumt at vi så har fulgt de uforstandige spin-doktorer/journalisters brug af blok mig her og blok mig der.

 2. Af Lise Christiansen

  -

  Helle Thorning, vil ikke rette sig efter Vestager,
  med hensyn til boligskatter, hun har sat Vestager på
  plads, ved at sige , det taler vi om efter et valg,
  dertil skal siges, vær overbevist om, der vil blive
  ført Radikal politik efter et valg, S-SF. vil bare magten, alle deres luftkasteller, til alle dem der er på overførelse, får de aldrig Radikale med til.

 3. Af Axel Eriksen

  -

  Til Dorte Sørensen! Ja, jeg er økonom – har ovenikøbet et eksamensbevis vedr. en kandidateksamen og et til vedr. en videregående økonomisk uddannelse.
  Det er ikke for at “nedgøre” dig – men det irritirer mig usigeligt, at alt muligt uden substans og konkret viden bliver spredt her på nettet!

  Og i tilknytning til det vil jeg anføre, at lige så stor irritation har jeg vedr. oppositionens manglende vilje til at fremkomme med konkrete oplysninger!

  En banal sammenligning: Vil du som forbruger vente til, du kommer hen til kassen for at erfare om varen koster 30 eller 90 kr.? Der kan du naturligvis sige fra!

  Vi må da også som vælgere kræve, at de afgifter/ skatter m.v., der pålægges os, bliver bekendtgjort før et valg – og ikke efter! Der går måske 4 år før, der kan siges fra!

 4. Af Urban Hansen

  -

  De røde ignoranter er kommet med flere besynderlige forslag.
  1.Vi skal arbejde 12 minutter længere: I dag er virksomhederne ordre produktserende og indretter produktionen efter ordrebeholdning og ikke omvendt.
  2.Straks afskrivning: Ingen ansvarlig virksomhedsleder indkøber maskiner på grund af afskrivninger men baseret på om produkterne maskinen fremstiller kan afsættes, med andre ord om det er driftmæssigt rentabelt.
  3.Fremskynde investeringer: Giver en kortsigtet opblomstring i økonomien, derefter står man blot i en forværret situation med større statsgæld.

 5. Af Carl-Erik. Pedersen.

  -

  Ja, nu hörer jeg til den borgerlige flöj, hvor jeg mener, at det meste, af sund fornuft hörer hjemme!

  Men det udelukker jo ikke, at jeg har medfölelse med mine medmennesker i röd blok, derfor vil jeg råde dem til, at söge alle periferier af samfundet, for at få deres valgprogram igennem!

  Eks. vis åndsvage institutionerne, selvom de muligvis også vil möde modstand der!

  Efter deres besög ved pride paraden, ser det jo ud som krampeträkninger fra röd blok, har nået maximum!

  Så gudske lov, tegner det i sol måne og stjerner til, at der ikke bliver nogen ministerbiler til jer i denne omgang!

  Med venlig hilsen Carl-Erik. Pedersen.

 6. Af Mette Hansen Hansen

  -

  Som sædvanlig er Krause Kjærs blog fuld af mandlige sladretasker..pludder og pladder og von hörensagen. så mand jer dog op!!! :)

 7. Af Jørgen F.

  -

  Tog du din mands navn som mellemnavn eller efternavn Mette Hansen Hansen?

 8. Af Kristian Andersen

  -

  Carl-Erik du bør stoppe med de eurofriserende stoffer. Du hallucinerer! Blå blog er et fallitbo af dimensioner og vil få en historisk afklapsning i September.

 9. Af j nielsen

  -

  “Vi må da også som vælgere kræve, at de afgifter/ skatter m.v., der pålægges os, bliver bekendtgjort før et valg – og ikke efter!”

  Men ikke nødvendigvis før valget er udskrevet.

 10. Af j nielsen

  -

  “Jeg vil gerne opfordre alle deltagere i debatten til at afstå fra at anvende de medie-politico opfundne betegnelser: “Rød bl…” og “Blaa bl..” ”

  Enig. Som et minimum er der tre standpunkter: socialisme, liberalisme, konservatisme. Det kan ikke repræsenteres med to blokke, og slet ikke i amerikansk stil. (Hvor socialismen er fraværende, og konservative er røde..)

  Der skal i hvert fald tre farver til, og jeg vil for gud ved hvilken gang med sans for primærfarverne foreslå rød, blå og gul.

  Liberalisterne, repræsenteret ved det Radikale Venstre og det Radikale Højre (LA), er for det første markant svagere repræsenteret end de andre to, og for det andet splittet op i hver sin alliance.

  Men det netop hvad det er: en alliance, og ikke et naturgivent tilhørsforhold. Ideologisk er forskellen stor på begge sider.

  Hvad angår Venstre har de forlængst smidt deres egne liberale idealer ud, til fordel for et værdifællesskab med nationalkonservatismen.

 11. Af Ole Skovgaard

  -

  Mette Hansen Hansen@ Beobab 5 & Kværnen kører.

 12. Af Carl-Erik. Pedersen.

  -

  Det er godt at vi har Kristian her på bloggen, da vi kan bruge ham som termometer på vores indläg!

  Hvis Kristian kritisere dig, så har du skrevet noget godt, og rigtigt!

  Med venlig hilsen Carl-Erik. Pedersen.

 13. Af Johannes Bremer

  -

  Europa drukner i gæld med et underskud på 6,8 % af BNP med stigende tendens, mens Danmark har styr på det hele, mener i hvert fald Claus Hjort Fredriksen!
  Kort sagt, så går vi til valg i en situation, hvor den globale økonomi tydeligvis er på randen til recession. I Amerika gambler Republikanerne med USA’s økonomi. I Danmark gambler Claus Hjort Frederiksen med landets økonomi og vælgernes tålmodighed, gennem sin forfejlede argumentation for massive besparelser, hvor det at krybe i skjul, når den økonomiske situation er alvorlig, ikke er en holdbar løsning, jf. Simon Ortmann, Research Directors dokumentation, der viser, at det kan betale sig at vedligeholde, endog at øge markedsføringsindsatsen under en recession.
  Det samlede billede, der tegner sig op til valget er ren og skær symptombehandling, hvor Blå blok vil liberalisere sig ud af krisen under devisen: ”Mindre Skat – Mere Vækst – Mere Personlig Frihed”, hvor eneste effekt er at øge den personlige opsparing! For Rød blok vil man socialisere sig ud af krisen under devisen: ” Mere offentligt forbrug gennem fremrykning af offentlige investeringer med henblik på øget omsætning i køb og salg”, hvor eneste effekt er, som et tisse i bukserne, tidligere kendt som beskæftigelsesprojekter, uden nogen form for eksportindtægter!
  Alt i alt, en tynd kop the op til valget – ikke engang nok til at holde det økonomiske pres for døren af en eklatant mangel på strategi, dog er der måske et svagt lys at øjne langt ude i horisonten i form af drøftelser mellem partierne om en boligpakke, der påstås at kunne sætte lidt skub i huskøb/salg? Jeg håber det bedste og venter det værste, tiltroen til danske politikere kan ligge på et meget lille sted! Måske skal vi hverken ha` en Blå eller en Rød regering; men en samlingsregering med farven Lilla og en Social Liberal politik – Brok – Brok – Brok!
  V.h. johannes

 14. Af P P P

  -

  NKK lyder som en fornuftig fyr, så jeg vil da gætte på han stemmer radikalt netop denne gang :-)

 15. Af Axel Eriksen

  -

  Til j nielsen! På sin vis har du ret! Når valget er udskrevet må vi forvente ren besked fra S-SF om hængepartierne i deres “plan”! Men kommer de med det 3 uger eller en dag for valgdagen?

  Det er meget “fodslæbende”, at man i løbet af 4 år ikke har kunnet frembringe noget gennemarbejdet!!

 16. Af flemming pedersen

  -

  Efter valget
  Hvordan mon det så lige går med ældrechecken

 17. Af s sørensen

  -

  axel larsen: uden at være økonom vil jeg dog påstå at Danskerne er verdens mest forgældede nation når det kommer til privat gæld. Det er muligt at Danskerne som helhed har en af verdens største private ind. pensionsopsparinger, men de er ikke ligeligt fordelt. De er opnået på skattetænkning af borgerlige for borgerlige med mange penge. Ligeså er den sindsyge boligboble, der har kostet mange med kun 3 millioner mange penge, fordi dem der solgt de huse havet 300 millioner og de er støttet af den siddende regering, der lod den boligboble og de priser fortsætte deres himmelflugt. En stor del af grunden til Danmarks nuværende krise.

 18. Af Jørgen F.

  -

  Helle Thorning live : ” Det er ikke os , der vil udbetale efterlønspengene , OG vil slå et kæmpe hul i kassen”

  Konen er komplet tonedøv hvad angår nationaløkonomi.

 19. Af Axel Eriksen

  -

  Til s sørensen! Ja, påstå hvad du vil! Postulater vejer ikke så meget! Kom med eksempler og argumenter!

 20. Af j nielsen

  -

  “Konen er komplet tonedøv hvad angår nationaløkonomi.”

  Så har vi jo noget til fælles. Det er min også.

 21. Af Axel Eriksen

  -

  Til j nielsen! Fællesskabet rækker forhåbentligt så vidt, at ingen af bemeldte koner stiller op som statsministerkandidat.
  Et kvindemenneske, der er komplet uvidende om økonomi, må vel være tilstrækkeligt!

 22. Af Jørgen F.

  -

  ja ja ja – konen her i hjemmet har i øvrigt samme holdning til privatøkonomi som den anden ‘kone’ har til nationaløkonomi – ekspansiv er kodeordet og konsekvenserne heraf , samt hvilken kasse pengene kommer fra, ligegyldige petitesser.

 23. Af j nielsen

  -

  Der var én politiker der var tidligt ude med advarsler om en forestående økonomisk krise.

  Det var Helle Thorning-Schmidt, i forbindelse med finanslovsforhandlingerne i 2007, altså inden det for alvor ramlede sammen.

  Hun blev grinet baglæns ud af lokalet af en regering der slet ikke kunne komme ud af rollen som selvbestaltede julemænd. Her skulle der ikke samarbejdes. Her skulle der ikke vises rettidig omhu. Der skulle leges gavebod skulle der, der skulle gives skattelettelser og der var masser af penge at købe popularitet for.

  Senere, da det blev klart at der var tale om fremtidspenge, lød det fra samme regering at “ingen havde forudset at denne krise ville komme”. Skriv “ingen i regeringen”, så passer det. Man stod med fingrene i ørerne og klap for begge øjne.

  Men oppositionen leder erkendte problemerne senest i efteråret 2007 og meldte sig klar til at gøre noget ved det.

  Hvis det er “ikke at have forstand på økonomi”, så er det helt klart at foretrække for den forsætlige inkompetence den anden side disker op med.

 24. Af s sørensen

  -

  axel eriksen@ Eu kommisionen har fornyligt(i juni) tændt alle advareseslamperne pga af Danskernes massive private “husholdningsgæld”
  på 158 procent af bnp. Dette gør Danmark til en af de 3 mest forgældede nationer i EU!. Sort på hvidt! Det er jo opstået pga af de vko´s skævridning af økonomien med den massive boligboble de har lod køre bla. Detsværre nægter de økonomiske professor sværvægter jo at stå frem her i valget,med realle løsnings forslag osv, Da de jo gerne skulle fortsætte med at score kassen uanset hvem der vinder.

  jørgen f@konen-thorning skal nok blive en torn i øjet for dig bare rolig. Ligesom løkke er det om halsen for os andre. Den rødmosede fadbamse,og tropisk græshopper udseende cykelist der blev på cykeltur ferie mens en mand jagtede børn i norge.Jo tak, gi mig konen. OG stakkels din kone forresten,udlagt på sådan en måde, hendes syntes jeg godt nok det er syndt for. Hvis jeg var hende vil jeg stemme radikal og på nogle der mener hun skal behandles med manere.

 25. Af Jørgen F.

  -

  Ja ja S. Sørensen,

  Jeg stod på Champs-Elysees – med konen og tøserne( de sande forbrugere) – 3 dage efter massakren, det samme gjorde statsministeren vist. Og man kunne se tusinder af Nordmænd feste over et cykelløb den eftermiddag.

  Så vidt jeg ved tog statsministeren hjem fra Paris lige herefter.

  Vi blev og shoppede videre. Så bare rolig, jeg er et positivt tilvalg herhjemme. På godt og ondt.

 26. Af s sørensen

  -

  nej han tog ikke retur til DK lige derefter, men fortsatte sin behagelig ferie. Endda uden at tage stilling eller gøre noget i flere dage.

  Jeg tror ikke at vores norske brødre vil være alt for glad om den kommentar om den store fest på champs elysee 3 dage efter, fordi den er falsk.En sådan overbarenhed med det skete i norge syntes jeg simpelt er forfærdeligt. Måske er du også en af dem der ikke kan se og finde den borgerlige skyld. Du behøver altså ikke noget forstørelsesglas skal jeg hilse og sige. Ikke da fordi jeg mener af v og k er df, men i er deres eksistensgrundlag og derved også skyldige.

 27. Af Axel Eriksen

  -

  Til s sørensen! Nåh, din påstand holder ikke vand! Nu er vi ikke førende i “husholdningsgæld” – men kun
  blandt de 3 “værste” i EU. Yderligere opklaringer imødeses fra din side! Er det brutto – eller nettogæld, du fabler om?

  Hvor vores statsminister befandt sig 3 dage efter udåden i Norge, har du åbenbart lige så meget check på som det med tallene! Er det ikke endnu en påstand fra din side? Og hvad skulle forskellen gøre, om han var i Paris eller København? Kondolencetelegrammet blev afleveret hurtigst muligt!

  Til j nielsen! Javel, Helle Thorning forudså det globale økonomiske ragnarok allerede i 2007! Hvorfor er hun så ikke endnu – 2011 – kommet med en gennemarbejdet plan for, hvordan Danmark skulle have imødegået den økonomiske krise – og fremtidigt vil imødegå den? Det er vist ikke rettidig omhu!

  En “Fair løsning”, der halter på krykker, er det blevet til!

 28. Af j nielsen

  -

  “Javel, Helle Thorning forudså det globale økonomiske ragnarok allerede i 2007! Hvorfor er hun så ikke endnu – 2011 – kommet med en gennemarbejdet plan for, hvordan Danmark skulle have imødegået den økonomiske krise – og fremtidigt vil imødegå den?”

  Fordi det er den til enhver tid siddende regerings ansvar.

 29. Af j nielsen

  -

  Og den vi trækkes med i øjeblikket – i den udstrækning man overhovedet kan tale om at landet har en regering for tiden – har det som et selvstændigt programpunkt at undgå samarbejde og brede forlig.

  Med én undtagelse: Forsvarsforliget under Søren Gade.

 30. Af Axel Eriksen

  -

  Oppositions-politikernes opgave efter din udlægning: Vi sidder på vores “flade” med korslagte arme og gør ingenting – absolut ingenting! Vi er nemlig “fornærmede”, fordi vi ved et demokratisk valg ikke har fået regeringsmagten!

 31. Af s sørensen

  -

  axel larsen@ læs her http://epn.dk/okonomi2/dk/article2454530.ece angående hvordan de 158 procent bnp privat gæld,er udregnet. Som nævnt har jeg ikke medregnet pensioner og aktier,bolig værdier som er helt uligefordelt i DK. Det kommer måske som en overaskelse for dig, men mærsk har flere f.eks end en lønmodtager.Derudover var statens brutto gæld på 700 millioner d. 23.aug 2010, jeg mener ikke at den er faldet, men det er en helt anden diskussion.

  Ja jeg erindrer tydeligt hvordan statsministeren var ueksisterende efter frimuren i norge. Om han sendte et kondolance brev er underordnet,det gjorde hans sekretær. Han skulle være kommet hjem og set til landet,og en sådan uacceptabel ferie mani som set hos borgerlige, der var jo også hende konen der,fra k der elsker ferie husker du nok.

 32. Af s sørensen

  -

  axel larsen@ læs her http://epn.dk/okonomi2/dk/article2454530.ece angående hvordan de 158 procent bnp privat gæld,er udregnet. Som nævnt har jeg ikke medregnet pensioner og aktier,bolig værdier som er helt uligefordelt i DK. Det kommer måske som en overaskelse for dig, men mærsk har flere f.eks end en lønmodtager.Derudover var statens brutto gæld på 700 millioner d. 23.aug 2010, jeg mener ikke at den er faldet, men det er en helt anden diskussion.

  Ja jeg erindrer tydeligt hvordan statsministeren var ueksisterende efter frimu i norge. Om han sendte et kondolance brev er underordnet,det gjorde hans sekretær. Han skulle være kommet hjem og set til landet,og en sådan uacceptabel ferie mani som set hos borgerlige, der var jo også hende konen der,fra k der elsker ferie husker du nok.

 33. Af s sørensen

  -

  Er det ikke muligt ikke at sende alt til behandling hver gang ordet frimure bliver nævnt så jeg kan besvare axel eriksen

 34. Af s sørensen

  -

  axel eriksen@ læs her http://politiken.dk/politik/ECE1369682/danmarks-bundlinje-er-dykket-166-mia-paa-seks-aar/
  hvordan i dag der står i politiken hvordan Danmarks gælde er steget fra et plus på 82,3 milliarder i 2006 til et minus idag på 68,2 milliarder, en forskel på 166,8 milliarder. endnu et bevis på vko´s fejlslagen økonomisk politik. De,vko, har endda solgt danmarks national klenodie og eneste økonomiske chance for sværvægter øko standard,grønland.

 35. Af Axel Eriksen

  -

  Jeg er overordentlig glad for, at du har oplyst mig om, at Mærsk ejer flere aktier end en gennemsnitlig lønmodtager! Det havde jeg da ikke i min vildeste fantasi forestillet mig! Af hjertet tak!

  Og så skulle du måske ikke skrive: “Frimure” – men “Frimurer” – hvis du vil have din budskaber igennem. Hvad har det i øvrigt at gøre med debatten her på bloggen? Ikke en sk..!!

 36. Af s sørensen

  -

  @axel larsen: Hvilket kønt borgerligt sprog.åh sletter berlingske også stavefejl, er det derfor at mit andet svar til axel larsen med videre økonomiske svar stadig ligger til behandling? Der er ordet frimurer ikke en gang nævnt. Men det er et link til dagens politiken med udybbende svar til axel larsen, da han gerne vil forstå sammenhængende men har svært ved det.

 37. Af s sørensen

  -

  axel eriksen@ læs her http://politiken.dk/politik/ECE1369682/danmarks-bundlinje-er-dykket-166-mia-paa-seks-aar/

 38. Af j nielsen

  -

  Det må være tilstrækkeligt at fremføre ens synspunkter, hvad angår den nationale økonomi, i finanslovforhandlingerne. Det er der afgørelserne bliver truffet. Der er ingen grund til at føre permanent valgkamp i medierne.

  At regeringen så vælger at gøre netop dette, og samtidigt kun forhandler med oppositionen på skrømt, det er deres valg.

 39. Af Axel Eriksen

  -

  Til s sørensen! Bliv du bare ved at skrive til Axel Larsen. Han er vist ikke på denne blog!

  Til j nielsen! At oppositionen udvandrer fra finanslovsforhandlingerne efter et kvarter er vel udtryk for deres manglende vilje til at bidrage med noget konstruktivt!

 40. Af j nielsen

  -

  Det konstruktive oppositionens leder ville bidrage med var rettidig omhu, men det var regeringen ikke interesseret i. Det blev affærdiget med en hånlatter.

  Og senere kørte man så løs med “ingen havde set det her komme.” Det var der altså bare én der havde, via indsigt i de daværende amerikanske økonomiske forhold. Når ens udsyn ikke når længere end til grænsen, overser man let den slags.

 41. Af j nielsen

  -

  Desuden har denne regering i store dele af sin levetid haft det som succeskriterium at oppositionen ikke var med i forligskredsen. Det er blokpolitik: at holde forligskredsen så snæver som muligt. Den har haft som første prioritet at give oppositionen skrammer. At styre landet kom først længere nede på listen.

  Når man sidder ved forhandlingsbordet og det bliver klart at agendaens toppunkt slet ikke er landets økonomiske situation, så er der ikke grund til at blive hængende.

 42. Af Axel Eriksen

  -

  Halleluja! Og himlen svarer: Amen!

 43. Af Mette E. Jensen

  -

  Niels Krause – det var virkelig et god indlæg. Du har ramt hovedet på sømmet. Jeg kom i godt humør af at læse din blog, og den var ganske morsomt skrevet. Du har ret i alt hvad du skriver – når det forekommende valg er overstået, og vi skal have valg igen i 2015, vil den samme klagesang lyde igen om de gode gamle dage…..

Kommentarer er lukket.