Barfoeds énmandshær

Af Niels Krause-Kjær 84

De færreste politiske ledere er komplette, og De Konservatives Lars Barfoed er det slet ikke. Hvad han har i politisk redelighed og substans, mangler han i politisk gennemslags-kraft og timing. Men Barfoeds fejl og mangler udstilles særligt, fordi han i dag fremstår som en énmandshær. Partiets tillidsfolk er ikke til megen gavn, folketingsgruppen synes med enkelte undtagelser at  have tankerne andre steder, og de konservative borgmestre vil helst ikke ses sammen med partilederen på denne side af novembers kommunalvalg.

I et konservativt folkeparti i normal kampform ville det betyde, at fløjkampe og formandsopgør ville være undervejs. Men selv ikke det synes partiet i dag at kunne mande sig op til. Det ville i øvrigt heller ikke løse noget. Modløsheden breder sig. I den sammenhæng er tabloidpressens grænseløse skriverier om formandens skilsmisse  og boligforhold på et tidspunkt, hvor en ny start var planlagt, blot med til yderligere at understrege partiets dybe krise. Intet synes at lykkes.

Efterårets kommunalvalg vil givet skrælle mange konservative byrådsmedlemmer væk over hele landet og gøre partiets kommunalpolitiske fodaftryk til primært at handle om hovedstadsområdet og Nordsjælland. Ud af partiets tolv borgmestre vil en håndfuld tabe posten, men i kommuner som Frederiksberg, Vallensbæk, Høje Taastrup, Hørsholm, Gentofte og Viborg er der formentlig også konservativ borgmester i 2014. Derudover vil der være et par stolpe-ind-konstitueringer. Er 7-8 borgmesterposter en massakre? Njarhh, det bliver i alt fald et klart nederlag. Værst bliver blodbadet i de mange kommuner i provinsen, hvor der efter kommunalvalget slet ikke vil være en konservative repræsentation.

Dernæst er der Europa-Parlamentsvalg i juni 2014. Det er umiddelbart svært at se, hvordan Bendt Bendtsen eller nogen anden konservativ kandidat kan sikre sig et fortsat sæde i Bruxelles.

Og dermed når vi frem til august 2014, hvor de konservatives eget fatamorgana i form af Connie Hedegaard ikke længere er EU-Kommissær. De fleste forventer, at hun skal videre ud i verden for at redde den fra klima-undergang, men mange partifolk håber fortsat, at hun i stedet vælger at kæmpe for at hindre Det Konservative Folkepartis undergang. Det er uklart, hvilken opgave, der er størst. Til gengæld er det usandsynligt, at Connie Hedegaard kan overtales til at blive formand. Heller ikke, hvis meningsmålingerne på det tidspunkt er nogenlunde som nu, og det er Lars Barfoed selv, der henvender sig med tilbuddet. 

Vil partiet være reddet, hvis Connie Hedegaard siger ja? Njaahh. Måske vil det hjælpe. Men det afgørende er fortsat politikken, og i den sammenhæng flirter Det Konservative Folkeparti ind imellem med det største – måske eneste – aktiv, partiet har tilbage: Nemlig, at det er et af de gamle partier med alt hvad det indebærer af fordele og begrænsninger. Fordelene eller begrænsningerne (alt afhængig af humøret) er bl.a., at den ubetinget positive EU-politik aldrig kan drages i tvivl. Der må heller aldrig være tvivl om, at hvis der er en borgerlig regering, så er De Konservative en del af den regering. Derfor bør det i særlig grad bekymre Lars Barfoed, at der i hans parti vokser en EU-skepsis og en idé om, at partiet bør stå udenfor en eventuel Venstre-regering efter næste valg. Gør man det, så er man bare et tilfældigt parti uden historie og ansvar på linje med CD, Kristendemokraterne eller Liberal Alliance. Og så er det kun dagsformen, der afgør hvilken side af spærregrænsen, man befinder sig på.

Og dagsformen er ikke god. Med eller uden Barfoed.

 

 

84 kommentarer RSS

 1. Af Jens Hansen

  -

  Jakob Schmidt-Rasmussen.
  Er du tungnem?
  Når du begynder med dine personangreb og tilsvinelser af medkommentatorer, så fremstår du som en kedelig person som ikke er værd at beskæftige sig med.
  En person som dig har ingen krav på svar overhovedet.
  Hvorfor i alverden skulle nogle nedlade sig til at forsvare sig overfor dig og dine stråmænd Jakob Schmidt-Rasmussen.
  Så kan du kæfte op og jamre lige så længe du vil.

 2. Af Claus T.

  -

  @ Jakob Schmidt-Rasmussen

  Øh, vi andre kan altså godt læse indenad, og dit forsøg på at fremstille Jens Hansen som antisemit er helt henne i vejret!

  Men lad os nu for sjovs skyld se lidt på Rasmus Jarlovs heoriske forsvar for de danske jøder:

  1. For nogle uger siden siger den afgående skoleleder fra Rådmandsgades skole, at hun har haft problemer med muslimske drenges chikane af jødiske børn.
  Stor opstandelse!

  2. Så ringer Berlingske rundt til andre skoler på Nørrebro for at høre, om de har haft tilsvarende problemer. Det har ingen!
  Dernæst kommer den afgående skoleleder i tanke om, at sidste episode vist var 4 år gammel, og at den iøvrigt blev bilagt.

  3. Og SÅ er det, at Rasmus Jarliov drager i leding!
  Hurra-hurra-hurra! Hvilken bannerfører for frihed, lighed og broderskab!

  Nu skal vi ud og kæmpe mod et problem,som vist ikke rigtig eksisterer! Og når dén sag er klaret, er der sikkert nogle andre problemer, Jarlov kan løse for os.
  Jeg nævner i flæng: stærkt øget forekomst af drager på Amager Fælled, hundelorte med dannebrogsflag spottet på Østerbro (senest i 1989) og sidst, men ikke mindst: opklaringen af dobbeltmordet på Peter Bangs Vej!

  Man forstår virkelig godt, at Lars Barfoed af og til ser lidt træt ud…

 3. Af Hans Jørgen Nielsen

  -

  Claus T., det er yderst interessant hvad du siger. Hvis det er rigtigt, så viser det sig at jeg gjorde ret i at gennembaske Benyahim Blüdnikow forleden – med det formål at få ham helt fjernet fra Berlingske. Det har jeg aldrig lagt skjul på, at det er det, som er formålet. Søg Berlingske på “kalot” og se hvordan jeg tager ham under vingebenet.

  Det samme formål havde jeg da jeg gennemheglede hans studiekammerat Aron Notkin, og til min store glæde er han nu helt ude af DR — han dangderer den pt. på niche-kanalen TV2 News. Disse to mennesker er de værste af de værste. Absolut helt og aldeles fremmede fugle. Aron bakkede således op om Flemming Rose, og siden de er som pot og pande og står samme sted politisk, så er det mere end sandsynligt at Benyahim har samme mening. Det er jo også interessant at Berlingske d. 17. februar 2008 med sine 8-9 koncern-aviser — ud af de i alt 17 på landsplan — trykte de infame tegninger af den hellige profet, som i henhold til sunni-muslimsk tradition fra 1400-tallet INGENSINDE må afbildes. Så enhver kan gisne om hvem som på berlingskes redaktion kom på ideen. Dette (gen)optryk er den primære årsag til at der i dag er en terror-trussel rettet mod Danmark, hvor det ellers var ved at gå i glemmebogen efter de oprindelige optryk d. 30. september 2005.

  Har du hørt vittigheden: Er Aron og Benyahim Venstre-folk eller Konservative?
  Svar: De er Likud!

 4. Af Troels Pedersen

  -

  At dømme efter diverse kommentarer synes graden af venstreorienterethed at være omvendt proportional med intelligensniveau.
  Jeg må erkende, at sjældent har jeg læst så lavpandet en debat. Det ene uhørlige person angreb efter det andet, havde skribenterne så vidst, hvad de skrev om, havde det været en anden sag.
  Janteloven og små bitre mennesker må man erkende, det kan godt være, I aldrig fik taget den uddannelse, at I derfor lever i kronisk misundelse; men hvorfor skrige det ud for alle vinde.
  Jeg vil lige indskyde – jeg er ikke konservativ.

 5. Af Henrik Knage

  -

  Jeg har på fornemmelsen at vælgerflugten fra K skyldes intelligens, eller mangel på samme fra partiets side.

  Vælgerne er ved at kaste op over kammerateri , vennetjenester og skulderklapperi indbyrdes i partierne.

  Jeg troede at vi var sluppet af med det da VKO kom til magten men jeg tog fejl – det vi siden har set er, at specielt K har dyrket det flittigt via. Bent Bentsen – en rigtig kedelig pampertype, siden Lene Espersens feriecirkus.

  K har blot taget tesen efter socialdemokratiet der har findyrket pamperiet og kammerateriet som deres varemærke – uden at tænke på følgerne.

  Nu er Lars Barfod så kommet på banen med hans soloballet for fuld skrue og oprullede gardiner – og hvad sker der så med skørtejægeren – han holder masken i manegen i en sand pioette, i en blå sky af brændte skørter og stepsko.

  K er fuld af taburetrugere, og redeparasitter – indtil de får én på taburetten.

  Men Barfod skal så ikke have skyld for at være værre end de andre.

 6. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  @Troels Pedersen

  Du har ret i, at det er fuldstændigt uhørt, at en debattør uden grund beskylder en idealistisk, ung politker, som Rasmus Jarlov, for “at lefle for de sorteste kræfter i folkedybet”, fordi Jarlov forsvarer de danske jøder mod den voksende antisemitisme i Danmark.

  Det er faktisk lidt rystende.

 7. Af Troels Pedersen

  -

  Socialismen er blevet en religion. Som de kristne taler om Guds udvalgte folk, taler socialisterne om den udvalgte klasse. Men mens Herrens udvalgte syndede gang på gang, er socialklienterne ufejlbare!
  Hvem betaler for ’velfærdssamfundet’ – de på bænken – næppe.
  Over 300 milliarder kroner årligt bruges der nu herhjemme på at forsørge de over to millioner danskere over 15 år, som står uden for arbejdsmarkedet.
  Den danske statsgæld stiger fortsat og er nu på mere end 450 mia. kroner.
  Over en million danskere i den arbejdsdygtige alder 16-66 år er forsørget af det offentlige. De 20 procent bedst lønnede danskere betaler stadig halvdelen af al personlig skat i Danmark. Til sammenligning betaler landets 40 pct. dårligst lønnede omkring 10 pct. af skatterne tilsammen.
  Når man straffer produktive individer med både verdens højeste skatter og samtidig udstiller dem som værende mere eller mindre usympatiske, er det klart, at flere og flere vælger andre græsgange, selvom de holder af deres land, og måske helst ville blive her. Det er derfor, der er så få succesfulde erhvervsledere og virksomheder tilbage i Danmark. De bliver kvalt i jantelov og skatter. Og hvad værre er, så kommer de ikke altid tilbage igen. Hvem skal så betale???

 8. Af Erling Drews

  -

  Det Konservative Folkeparti, kan kun reddes, hvis partiet ændre og finder på nye politiske tiltag, da Venstre totalt har overtaget den konservative politik…Hvis ikke, vil Det Konservative Folkeparti ende med en total grundstødning ved det kommende folketingsvalg i 2015, og med stor risiko for, at slet ikke komme ind på Christiansborg !

 9. Af Thomas Jensen

  -

  De Konservative bliver ikke savnet
  af ret mange, når borgmesterkæden forsvinder eller de ryger ud af folketinget. Hvis det var tilfældet ville flere stemme for dem, så enkelt er det. Jeg vælger at glæde mig over det, for jeg synes faktisk de har fortjent det hver gang de mister stemmer.

 10. Af Morten Thiessen

  -

  Det er godt nok en sløj analyse NKK her kommer af med – han må have rådført sig med meget gamle noter for at ramme så meget forkert. Jeg kan berolige med at rygterne om partiets snarlige død er stærkt overdrevne, men da konservative vælgere husker godt har vi lige ca. 10 års forkert politik at rette op på før de er parat til at krydse af ved C igen. Barfoed betaler lige nu regningen for Bendtsens idiotiske følgagtighed overfor socialdemokraten Fogh, og da det er en stor regning vil der vanker flere tæv fremover. Lige præcis de punkter NKK nævner som svagheder er det direkte modsatte, for tiden konkurrerer alle borgelige partier om at være mest konservative, og så betyder det mindre med partinavnet. På samme vis vil vi helst betakke os fra at blive reddet fra noget som helst af en radikal EU-føderalistisk miljøprædikant som Connie Hedegaard. Hun kan passende søge sit næste job hos Al Gore eller den kinesiske regerings kontor for vildledning af godtroende vesterlændinge og destruktion af europæisk konkurrenceevne. Iøvrigt en smule ahistorisk af NKK at tro at landspolitik smitter så meget af på lokalpolitiken, som i høj grad er båret af lokale personligheder, men det får vi at se til November.

 11. Af søren sørensen

  -

  ps;
  ikke klar over hvor kommentaren gik galt men jeg skrev at dette var anden gang den blev sendt og slettet…Men dette fremstår åbenbart ikke selvom jeg skrev det, en endnu videre avenceret B indlæg…Ja snart er revolutionen eneste udvej..

 12. Af Søren Revser

  -

  Er der nogen her der tør stå ved, at de vil komme til at savne Lene Espersen, Brian Mikkelsen eller nogen som helst anden konservativ politiker?

  Mon ikke sporene efter 00’ernes økonomiske katastrofe skræmmer i mange mange år endnu. Hvis ikke, så spørger jeg igen. Hvem tør indrømme det? Det vil jo være det samme som at erklære sig selv for hjernedød.

 13. Af Morten Anker

  -

  Hele det politiske system er korrupt, og det gælder, uanset om der er tale om de Konservative, Venstre, Socialdemokraterne, SF etc.

  Det hele handler om at tjene penge – hvor fokus i virkeligheden burde være at varetage danskernes ønsker og behov.

  Jeg frygter virkelig for samfundets udvikling i fremtiden, hvis det fortsætter sådan her.

 14. Af Søren Revser

  -

  Morten Anker: Helt enig, og det har aldrig været tydligere end nu.

  Jeg så lige, at sågar Berlusconi også har vind i sejlene igen???

  Ja, man står blot måbende og forsøger at forstå, hvad der egentlig foregår i hovedet på almindelige vælgere – Absolut ingenting lader det til, og det bliver så udnyttet maksimalt af korrupte politikere.

  Man husker Einsteins definition på stupiditet:

  En tåbe er den som gentager den samme handling om og om igen med forventning om et anderledes resultat.

  Men desværre må vi konstatere, at Danskerne bestemt ikke er klogere – Tro mig efter næste valg er det Danske folketing også besat af de samme korrupte politikere som sidder der i dag.

 15. Af Claus T.

  -

  @Morten Anker

  “Hele det politiske system er korrupt (..)”

  Er det en påstand, du kan dokumentere, eller er det bare en Svend-Bendt-friskfyrbemærkning nede fra Bodegaen?

  Du påstår også, at “Det hele handler om at tjene penge”, men vi har da til gode at se, hvilke politikere, der er så stenrige?

  En MF’er tjener ca. 650.000 om året, hvilket svarer nogenlunde til lønnen for en kontorchef i Kirkeministeriet.

  Statsministeren, der er den bedst betalte, tjener ca. 1,5 mio. om året – hvilket er godt 10 % af, hvad Danske Banks direktør tjente det år, Finanskrisen brød ud. (Han fik 12,6 mio. i 2008).

  Men altså: fortæl lidt mere om korruptionen! Hvem har bestukket dem, og med hvor meget?
  Har du anmeldt det til politiet?

 16. Af Karin Bennedsen

  -

  Mange i det konservative bagland, ikke mindst borgmestrerne, ønsker Lars Barfoed skiftet ud som formand, og begrunder det bl.a. med hans manglende karisma og lederskab.

  Og helt uret i deres bedømmelse af Barfoed har de vel ikke, når man ser, hvordan manden flygter som en skræmt hare for et par journalister.

  En sådan konfliktskyhed er vel ikke en partileder værdig, uanset, hvor presset han er?

  Man kan sikkert i baglandet tilgive utroskab og en smule korruption omkring en luxuslejlighed på Frederiksberg, men fejhed i tjenesten er vist ikke en dyd i den konservative partibog.

 17. Af Søren Revser

  -

  Claus T: Det fortæller vist mest af alt noget om hvor ekstremt overbetalt en kontorchef i Kirkeministeriet er.

  Men gider du ikke lige give en smule service information?

  Hvor anmelder man egentlig kollektiv politisk korruption?

  Hos SØK eller den lokale politimester måske – Ha Ha Ha – Det skal der dælme nok komme noget ud af. Om ikke andet, så en 30 årig undersøgelses-kommision.

 18. Af B Nielsen

  -

  @ Claus T. ( Kl. 15.48)

  Til din orientering blev der på den høring, der blev afholdt på Christiansborg den 12. februar 2013 om jødernes situation i København fremdraget en lang række eksempler på, hvordan jøder chikaneres på alle mulige tænkelige måder i København og særlig på Nørrebro.

  Ikke mindst et indlæg fra en helt almindelig 16-årig skoleelev burde vække til eftertanke.

  Jeg synes Du burde sætte dig lidt mere ind i tingene. Chikanen mod jøderne er bitter hverdag.

  Hvis der er en politiker, vi har brug for, er det en som Rasmus Jarlov, der tør at tage en absolut nødvendig debat og ikke blot feje tingene ind under gulvtæppet som de radikale manikere Anne Mie Alleslev og Xenia Stampe gør.

 19. Af Bjarne Binee Jørgensen

  -

  Hvor er det dejligt at høre, at Jens Hansen er en moderat og tolerant kommentator og det er ganske givet rigtigt, da det er ham selv der siger det.

  Selv om jeg – i modsætning til Jens Hansen – har stor respekt for Rasmus Jarlovs indsats for de danske, så kan hverken han eller nogen anden redde
  De Konservative. Løbet er kørt. Partiet glemte at være konservative og blev i stedet hjemsted for hattedamer som Gitte Seberg, for skabsradigale som Lars Barfoed, for letvægtere som Lene Espersen og værst af alt for politiske dværge som Bent Betjentsen. (fortsættes)

 20. Af Bjarne Binee Jørgensen

  -

  Hvordan kan et parti igen tages alvorligt efter 9 år med Bent Bendtsen som leder/formand? Bent Bendtsens samlede politiske projekt bestod i herregårdsmiddage, jagter og golf, eller som BB selv kaldte dem: “Erhvervsarrangementer”

 21. Af Jens Hansen

  -

  Hvad er Bjarne Binee Jørgensen?
  Hvis han selv skal sige det.

  Og hvorfor hans interesse for undertegnede.

 22. Af Claus T.

  -

  @ Søren Revser

  Nå, du mener også at offentligt ansatte kontorchefer skal have mindre løn? Hvad har det med emnet at gøre?
  En Morten Anker mener, at politikere er korrupte og ude på at berige sig, men han har hverken eksempler på korruption eller på, at folk er blevet rige af at gå ind i politik.
  Synes du ikke selv, det er en smule ynkeligt?
  Og apropos ynk: du ved ikke, hvor man anmelder en straffelovsovertrædelse? Har du prøvet at skrive “politi” på Google?
  PS: skriv endelig, hvis du en dag skal have hjælp til at binde dine snørebånd.

  @ B Nielsen
  Der er ingen undskyldning for at forfølge jøder, muslimer, bøsser eller andre minoriteter.

  Men Nørrebro-historien var ikke forfølgelse, den var pure opspind, som Berlingskes research viste.

 23. Af Søren Revser

  -

  Claus T: Tak for at du på aldeles overbevisende måde bidrager til at forstå, hvad der foregår(eller ikke foregår) i hovedet på en partisoldat.

 24. Af Claus T.

  -

  @Søren revser

  Nå – er man løbet tør for argumenter?

 25. Af Søren Revser

  -

  Øh – Hvad skal jeg argumentere imod?

  At du påstår, du har ret??? Øh…

 26. Af Claus T.

  -

  @ Søren Revser
  Når du skriver “Tro mig efter næste valg er det Danske folketing også besat af de samme korrupte politikere som sidder der i dag” – så må du vel kunne dokumentere din påstand?

  Helt præcist hvem er korrupte, hvor meget har de stjålet og fra hvem?
  Er det anmeldt til politiet osv.?

  Jeg synes, det er noget ynkeligt bodega-bavl at slynge om sig med allehånde grove anklager uden at have nogen som helst form for dokumentation.

  Men nu har du så muligheden: frem med argumenter og dokumentation for din påstand!

 27. Af Søren Revser

  -

  Jeg fortæller, hvad jeg ser når jeg kigger ud af vinduet, hvor megen mere bevis kan man forlange?

  Det rager mig iøvrigt en høstblomt hvad en parti soldat propaganderer ud omkring korruptionsniveauet blandt politikere. Din mening giver selvsagt ingen mening overhovedet.

 28. Af Karin Bennedsen

  -

  @B Nielsen, 21. februar 2013 kl. 20:32

  Til din orientering blev høringen den 12. februar 2013 om jødernes situation i København ikke holdt på Christiansborg, men derimod på Københavns Rådhus.

  Måske skulle du ikke være så kry, når du beskylder andre for ikke at sætte sig ind i tingene, for hvor meget ved du i virkeligheden selv om den høring?

 29. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Poulsen

  “Hans omfavnelse af Margrethe Vestager under valgkampen var også en brøler af rang.”

  Mig bekendt har langt de fleste konservative ledere haft et ret godt forhold til Radikale.

  Det var Lars Løkke, der til Pia Kjærsgaards store fortrydelse friede til Margrethe Vestager inden sidste valg

 30. Af Niels Poulsen

  -

  @Niels Juul Hansen

  Selv om Løkke og Barfoed begge to er små mænd og minder en del om hinanden, ligner manden, som giver Vestager hånden på billedet, mest Barfoed.

  b.dk/politiko/barfoed-og-vestager-indgaar-alliance

  (Marker link og søg på Google).

  Jeg tror ikke, at Rasmus Jarlov på samme hjertelige måde vil trykke Zenia Stampe og Anne Mee Allerslev i hånden.

 31. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Poulsen

  “Jeg tror ikke, at Rasmus Jarlov på samme hjertelige måde vil trykke Zenia Stampe og Anne Mee Allerslev i hånden.”

  Det har du ret i.

  Men det vil gælde ALLE politikere i blå stue.

  De to søde damer kan vist få alle borgerlige til at ’se rødt’. :-)

 32. Af j nielsen

  -

  “De to søde damer kan vist få alle borgerlige til at ‘se rødt’. :-)”

  Det tror jeg ikke. De er selv medlemmer af et borgerligt parti.

 33. Af N iels Juul Hansen

  -

  @j nielsen

  Du har ret.

  Jeg skulle have skrevet ‘blå stue’.

  På samme måde som DF ikke er et borgerligt parti.

 34. Af Henrik Holben

  -

  Okay her er mit take på hele de Konseratives problemstilling og muglig løsning og reddning:

  1. Det er kun mugligt at genoprejse de Konservative igen hvis hele Folketingsgruppen Barfoes + old guard bliver smidt ud og erstattet af nyt frisk ungt blod, som jeg ser det skal fremtides talent recruiteres ude fra Kommunerene og ikke fra Borgen de er alle derinde helt out of touch og don’t have a freakin clue hvad præcis de skal gøre for at vænde skudden om igen, ud med dem alle på Borgen…

  2. Ligesom en normal konkurance dygtig virksomhed så sætter man sig ned i ledelsen og planlægger igemnen in nye Innovation strategi at finde en ny måde at gevinde sin markedsandel og status, dvs man finder us, hvad fanden betyder det at være Konservativ idag? Hvad er fremtiden for Konservatisme i Danmark? Hvordan vil man positionnere sig på market, hvilken markedsførings strategi vil blive brugt osv. Jeg ved godt der måske er mange der griner af det her, men de aner sgu ikke havd de laver i de Konservative! en fed kreativ Brainstorm ville måske kunne hjælpe med at få nogen nye friske Ideer og Big Vision! What’s new Pussycat? Hvorfor skal jeg stemme på de Konservative igen og ikke LA? Hvorfor skulle jeg komme tilbage igen? Hvad fanden brænder i for hos K nu?

  3. Under ingen omstæmdingheder må de Konservative sidde i en regering igen med V i de næste 10 år!! endtil de finder sig selv igen og finder deres Mission og Vsision. Der er vigtigt for der er en stor træng til bare at få minsterbiler og poster og gemme sig bad V igen så de skal igang med at bygge deres parti op igen fra scratch og det kommer til at tage lang tid, så at være helt alene i landskabet finde deres Indre passion og Konservative kald og markere deres egen politik ville være den rette vej fremad… ikke noget med VKO igen kæmpe no no! og hold jer langt væk fra R!

  4. De hele hænger på hvor skidt det går til Kommunalvalget i år, bliver det en katastrofe valg for de Konservative er de færdige i dansk politik de kommer ikke tilbage igen det er slut glem alt om det.

  5. De kan lære en hel masse fra LA Liberal Alliance som også var erklaret død og på kun 0.2% plus minus margin error dvs ingenting! og som kom tilbage indenfor kort tid et par år og fik over 5% og 8 mandater ved sidste valg. Prøv at analysere hvad LA gjorte rigtig der er meget at lære fra et parti der var dødt og genoprejsede sig fra de døde og fik et Nyt Liv og blev genskabt de var smarte at lave god politik og planlægning strategi, skal i kopier nogen politiske stil er det LA eller lav noget nyt der er fedt nyt spændende der kan få en som mig til at sige Wow! skal vi spille Simply the Best igen? Nah, bedre find en ny melodi!

  6. Glem alt om det gamle Konservative Gud konge fædreland og alt det nostalgiske der skal et helt ny moderne vision til for at redde dem, måske et bedre navn ville være “de Nye Konservative” ud med alt det gamle skab et helt nyt parti nye ansigter, hvis ikke tror jeg vi kan lige så godt sige farvel og tak det var hyggeligt. intet være evigt heller ikke partier fra 1915 sorry but you screwed it all up you blew it…

  7. Problemet er jo at de lytter jo ikke de er døve eller måske arrogante, måske den eneste vej at visse dem løsningen er at de bliver nød til at blive smidt ud ved næste valg så de kan lære det chok effekten virker altid, husk vi havde jo store gamle partier som CD som er væk nu forsvundet så kære Konservative: Wake up before it’s too late!

Kommentarer er lukket.